COCOM - Basiscursus Dermatochirurgie en Flebologie 2020

COCOM - Basiscursus Dermatochirurgie en Flebologie 2020
01/10/2020
Aangepaste wijze voor inschrijving (voorlopig):

We kunnen niet in de toekomst kijken, maar vooralsnog gaan we ervan uit dat onze geplande cursussen vanaf september doorgaan. U kunt zich aanmelden voor de wachtrij. U hoeft nog niet te betalen. Gaat de cursus definitief door, dan ontvangt u van ons bericht en sturen wij u een factuur.
Als de cursus doorgaat en het aantal aanmeldingen is hoger dat het aantal beschikbare plaatsen, dan zal toekenning bij deze cursus op volgorde van aanmelding plaatsvinden.

---------------------------------------------------------------------

Alle informatie over deze cursus staat op de website van de COCOM

Boerhaave Nascholing organiseert deze cursus in opdracht van en in samenwerking met De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.
Als deelnemer ontvangt u cursusgerelateerde informatie van Boerhaave Nascholing. Daarnaast kunt u aankondigingen per mail ontvangen van cursussen, die zijn gerelateerd aan uw professie en/of specialisme. U kunt zich hiervoor te allen tijde afmelden via Mijn Boerhaave.

Tot slot, u kunt ook gerelateerde informatie ontvangen van De Commissie Cursorisch Onderwijs (COCOM) en/of de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Bezoek website voor meer informatie

01/10/2020

Doelgroep:

Organisatie:

LUMC - Boerhaave Nascholing

Locatie:

NH Maastricht

Aanvang:

Inlichtingen:

Accreditatie:

Locatie

NH Maastricht