E-healthfestival 2019

E-healthfestival 2019
31/10/2019 10:15 - 23:59

Naar aanleiding van het succesvolle vorige e-healthfestival is er een sterke coalitie ontstaan van zorgaanbieders, patiëntenvertegenwoordigers, kennisinstellingen en ondernemers die werk willen maken van e-health. Hierdoor is het startschot gegeven voor het e-healthfestival 2019 met als koers: ‘e-health@ work’. Middels drie deelthema's zullen meerdere aspecten van (het toepassen van) e-health op de werkvloer worden belicht. Het wordt een festival dat alle mogelijkheden biedt om te netwerken, te ervaren, te verbinden en gemotiveerd te worden. Om deze dag inspirerend te maken voor iedereen, zal er onder meer focus liggen op zorgverleners, zorgbestuurders, patiënten, studenten en young professionals, met als doel om koers zetten naar een regio waar e-health gemeengoed is.

 

Gedurende de dag staan de volgende deelthema’s centraal:

  • Beter goed gejat…: We besteden aandacht aan hoe e-health het leven van patiënten beter en leuker maakt en focussen op de opschaalbaarheid van e-health oplossingen.
  • Briljante mislukkingen: We gaan in op de waarde van mislukkingen. We geven voorbeelden van mislukte e-health projecten en kijken naar de reden dat bepaalde e-health projecten wél slagen. Deelnemers pitchen specifieke cases over hun mislukte e-health onderneming.
  • Voor en door de toekomst: We kijken naar de arbeidsmarktproblematiek in de zorg. Zowel door werving van jonge talenten en door de (slimme) inzet van e-health kan aan de stijgende behoefte aan zorgverleners worden voldaan.


O.a. Lea Bouwmeester, Marleen Damen, Joost Nauta en Tommie Niessen zullen op het podium staan om nader in te gaan op bovenstaande thema’s.

Na een groot aantal keynotes, pitches een serious game en meerdere interactieve activiteiten en een netwerkborrel zal er dit jaar een groot feest worden georganiseerd, met o.a. een optreden van Barry Badpak.

 

Kijk voor meer informatie over de sprekers, het programma en tickets op: https://www.ehealthfestival.nl.

 

Sleutelnet is het samenwerkingsorganisatie van de zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord op het gebied van zorgcommunicatie. Wij bieden een verscheidenheid aan diensten, projecten en initiatieven die allen zijn gericht op digitale samenwerking. Voorheen waren wij voornamelijk gericht op informatieuitwisseling tussen zorgverleners onderling. Maar na aanhoudende vragen vanuit onze regio en de maatschappelijke wens om duurzaam e-health te ontwikkelen en in te zetten in de zorgpraktijk, richten wij ons nu steeds meer op een regionale opzet van en kennisuitwisseling over e-health. Dit was de start van het e-healthfestival 2018. Tevens geven wij zo uiting aan het e-healthmanifest Zuid-Holland Noord, waarmee wij ons als regio gecommitteerd hebben om e-health gezamenlijk en regionaal op de kaart te zetten.

 

Bezoek website voor meer informatie

31/10/2019 10:15 - 23:59

Doelgroep:

Organisatie:

Sleutelnet

Locatie:

Scheltema Leiden

Aanvang:

11:00 (inloop vanaf 10:15)

Inlichtingen:

https://www.e-healthfestival.nl/contact/

Accreditatie:

Locatie

Scheltema Leiden

Marktsteeg 1

2312 CS Leiden