Basic Surgical Skills 2021-II

Basic Surgical Skills 2021-II
Doelgroep:
 
Organisatie:
LUMC - Boerhaave Nascholing
Locatie:
LUMC, gebouw 1 , Route 104, Bereikbaarheid en parkeren
Inlichtingen:
 
Accreditatie:
 
We kunnen niet in de toekomst kijken, maar vooralsnog gaan we ervan uit dat onze geplande cursussen in het najaar 2021 doorgaan.
Uiteraard blijft het al dan niet daadwerkelijk doorgaan van de cursus afhankelijk van de toekomstige ontwikkelingen rondom het coronavirus en het daarop aansluitende beleid van de Overheid en het RIVM.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wilt u de basisprincipes leren van goed knopen, hechten van huid, pezen, darmen en vaten? Als eerstejaars assistent Heelkunde in opleiding kunt u deelnemen aan de cursus Basic Surgical Skills. Ook kunt u deelnemen als assistent in opleiding in de snijdende disciplines orthopedie, urologie, plastische chirurgie, thoraxchirurgie of neurochirurgie.

Gebruik diathermie
Naast het leren van de basisprincipes krijgt u in deze tweedaagse cursus ook een instructie over gipsen en het gebruik van de diathermie. Door de kleinschalige opzet van de cursus is goede begeleiding gewaarborgd en krijgt u veel individuele instructies.

Meld u snel aan
Voor deze cursus is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aios hebben voorrang op Verpleegkundig Specialisten en Phycisian Assistants.
Wilt u deelnemen? Via de inschrijfkop op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst.

Cursuscommissie
Deze cursus is samengesteld door: Dr. H.H. Hartgrink, chirurg, LUMC


Locatie:

  • LUMC, gebouw 1 , Route 104, Bereikbaarheid en parkeren