Skills4comfort training - II

Skills4comfort training - II
Doelgroep:
 
Organisatie:
LUMC - Boerhaave Nascholing
Locatie:
LUMC, Leiden, Hoofdgebouw
Inlichtingen:
 
Accreditatie:
 
Skills4Comfort is een praktisch ééndaagse scholing voor medisch personeel (medewerkers, assistenten, verpleegkundige en artsen). Doel van de training is om te leren pijn en angst af te laten nemen door het gebruik van non -verbale communicatie,  taal en woorden, suggestief taalgebruik. Verder komt het gebruik van snelle afleiding technieken zodat procedures en interventies makkelijker, vaak sneller en comfortabeler verlopen. Het is een wetenschappelijk onderbouwde scholing, met veel praktische tools.

Hoe kun je een volwassene of kind het beste geruststellen of meer comfortabel laten voelen? De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk doordat er niet alleen theorie wordt behandeld maar ook video’s worden getoond over hoe je de theorie kunt toepassen in de praktijk. Daarnaast wordt er geoefend in kleine groepen om de theorie direct eigen te maken. De scholing wordt gegeven voor Carla Frankenhuis, medisch hypnotherapeut en verpleegkundige, Arine Vlieger, kinderarts en onderzoeker en Eveline Terwindt, SEH arts en medisch hypnotherapeut. Al meerdere collega's uit andere ziekenhuizen gingen je voor.

Ervaringen collega's:

"Het is een hele leuke en goede cursus waar je door theorie en praktijkvoorbeelden inziet hoe ontzettend belangrijk taal en afleiding is voor jong en oud".

"Tijdens de cursus ga je oefenen en zal je zelf ervaren hoe je je skills eigen kunt maken."

"De cursus is niet alleen geschikt voor mensen die met kinderen werken, maar voor iedereen in de patiëntenzorg.”


Locatie:

  • LUMC, Leiden, Hoofdgebouw