Workshop ’Positieve Gezondheid in de (huisarts)praktijk’

Workshop ’Positieve Gezondheid in de (huisarts)praktijk’
20/04/2021 - 26/05/2021
Doelgroep:
Huisartsenzorg
Organisatie:
Stichting ©aliber
Locatie:
 
Aanvang:
18:45
Opmerking(en):
De scholing is voor alle bij ROHWN/©aliber aangesloten zorgprofessionals al dan niet binnen het samenwerkingsverband
Inlichtingen:
Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@sso-caliber.nl
Accreditatie:
6 accreditatiepunten toegekend voor huisartsen (Bureau cluster 1), POH (V&VN en NVvPO) en verpleegkundig specialisten (V&VN)

Voor wie
De scholing is voor alle bij ROHWN/©aliber aangesloten zorgprofessionals al dan niet binnen het samenwerkingsverband

Hierbij nodigen wij u graag uit voor de Online workshop ‘Positieve Gezondheid in de (huisarts)praktijk’. Deze nascholing bestaat uit twee delen en zal plaatsvinden op: 02 maart 2021 en 08 april 2021.

De workshop is in het bijzonder gericht op huisarts en praktijkondersteuner, maar andere bij het WSV aangesloten zorgprofessionals zijn ook van harte welkom. We moedigen huisartsen en praktijkondersteuners uit dezelfde praktijk aan om vooral samen te komen. Er is plaats voor 12 deelnemers dus mocht u interesse hebben wacht dan niet te lang met aanmelden.

Vanwege de heersende COVID-19 en de maatregelen die het RIVM en de Rijksoverheid nemen, biedt ©aliber Academie workshops vooralsnog tot 1 april 2021 alleen online aan. Mochten de omstandigheden zodanig verbeteren dat de workshop veilig fysiek kan plaatsvinden dan zullen we dat in overleg met de deelnemers in overweging nemen. 

U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de DEZE link te klikken. Hier vindt u ook meer informatie over de workshop en het programma. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@sso-caliber.nl

Wij kijken uit naar uw komst op deze nascholing.

Met vriendelijke groet,

Jonathan Baldi - Staffunctionaris Kwaliteit & Opleiden